Mocsáry Évelőkertészet Ez az oldal egyszerűsített, nyomtatóbarát változata.
Ide kattintva léphet vissza az eredeti oldalra.
Mocsáry Pál :
Vásárlási tudnivalók


2008.03.16.

      A növények értékesítése a telephelyen történik. Nagybani kereskedelmet folytatunk,ezért csak kertépítők és viszonteladók érdeklődéseit várjuk.
   Kérjük, hogy a vásárlás előzetes megrendelés alapján történjen. Így elkerülhetők az esetleges hosszabb várakozások.
Az értékesítés folyamatosan –tavasztól ősz végéig – történik, de a tavaszi és az őszi (okt.-nov.) hónapok sokkal zsúfoltabbak, mint a nyáriak. Ezért kérem a megrendelést, amennyiben lehetséges, legalább két nappal a tervezett szállítási idő előtt leadni. Ez történhet személyesen, levélben, telefonon, e-mailben, illetve a honlapunkra történő regisztrálás után az online rendelés oldalain keresztül.
Így van időnk, a többi halaszthatatlan munka mellett, a leadott listák összeállítására, a növények tisztítására, jeltáblázására és ládázására.
A növények megjelölését leszúrható jeltáblákkal végezzük, ami részben színes (a növény képével ellátott) részben pedig írható jeltábla.
 
     Elvihető fa vagy műanyag láda nem mindig van, ezért, jobb ha stabilabb, egymásra rakható műanyag ládáról a kedves vevő gondoskodik.
  Többször előfordul, hogy a megrendelésben szereplő valamelyik faj vagy fajta éppen nem kapható. Ezek helyett, amennyiben a csere lehetséges, hasonló tulajdonságokkal rendelkező, más fajtát ajánlunk. Emiatt is kérem, hogy a megrendelőn legyen rajta annak a személynek a telefonszáma, akivel ez ügyben egyeztetni tudunk.
  Ha nincs előre meghatározott növénylista, és a vevő ránk bízza annak összeállítását, azt szívesen elvállaljuk. Ehhez az ültetés helyéről néhány információra van szükségünk.
  Váratlanul beállító vevőnek is segítünk, ha ezt az egyéb, fontos munkáink lehetővé teszik.