Nagykereskedés


Adatkezelési tájékoztató

Vásárlóink magánéletének védelmét tiszteletben tartjuk, ezért kizárólag azokat az információkat kérjük el, amelyek a regisztráció során feltétlen szükségesek. Ez a dokumentum az Ön személyes adatainak kezeléséről és az azzal kapcsolatos jogairól ad tájékoztatást az Európai Unió rendelete (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendelete, továbbiakban GDPR)) és a hazai jogszabályok alapján.

Kik vagyunk?

Mocsáry Pál egyéni vállalkozó (székhely: 2040 Budaörs, Liget u.8.- adószám: 42439688-2-33 - nyilvántartási szám: 6133040), mint ADATKEZELŐ elérhetőségei az adatvédelmi jogokkal kapcsolatban a +36 209350902 mobilszámon, a mocsaryevelo@gmail.com e-mail címen. Postacím: 2040 Budaörs, Liget u.8.

Mit gyűjtünk, miért és meddig?

A honlapunk alapfeladata az ügyfelek tájékoztatása növényeinkről, illetve egy előzetes – de nem kötelező érvényű - megrendelés beküldése email segítségével cégünk felé. Kizárólag azokat az adatokat tároljuk el, amelyeket a látogató regisztrációkor megad. Ezek a felhasználónév, jelszó, név, email cím. A regisztráció során közölt adatok megadása mindig önkéntes, de a kötelezően megadott adatok nélkül a vásárló beazonosítása elképzelhetetlen. A rendelés beküldésekor megadható mobil, telefonszám és egyéb információ a rendelés beküldésekor azonnal törlődik. Hírlevelünk nincs.

Ki kapja meg Ügyfeleink adatait? (Adattovábbítás, adatfeldolgozás)

Semmilyen adatot nem adunk tovább és adatelemzést sem folytatunk.

Partnereink jogai

Partnereink bármikor jogosultak hozzáférni a saját magukkal kapcsolatos adatokhoz, kérhetik azok helyesbítését vagy törlését. Joguk van ahhoz is, hogy korlátozzák az adatok feldolgozását, vagy tiltakozzanak a személyes adataik profilkészítésére és azok közvetlen marketing célokra történő felhasználására vonatkozóan. Vásárlóinknak joga van az adathordozhatósághoz is, ez azt jelenti, hogy kérésére elküldjük az általunk kezelt személyes adatokat számítógép által olvasható formátumban.

A felügyeleti szerv

Joga van panaszt tenni a nemzeti felügyeleti hatóságnál, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál. Az elérhetőségeket megtalálja a http://www.naih.hu weboldalon.

 

Mocsáry Pál

 


2018.05.25.Nyomtatható változat 
 
 VENDÉGKÖNYV  BEMUTATKOZÁS
 HÍREINK
 ELÉRHETŐSÉG
 VÁSÁRLÁSRÓL
 2021-ES ÁRLISTA
 STATISZTIKA
 TÁRSOLDALAK
 KERESÉS


REGISZTRÁCIÓ
 
 
 
 
Te vagy itt a(z)
12568834
látogató!
Ma  7817,
ebben a hónapban
97537 látogató volt.
Jelenleg
0 regisztrált tag
és 117 vendég olvas minket.


 

Unsoft.hu


Levél a webmesternek